Facaderenovering

Facaderenovering med fokus på det gode håndværk

Trænger dit hus til en facaderenovering? Hos Bhs Murer- og Entreprenør ApS stiller vi vores ekspertise til rådighed, hvis vind og vejr, sætningsskader eller vanrøgt har gjort, at facaden ikke længere fremstår så smuk, som den burde.

​Vi lægger altid vægt på det gode håndværk og den høje kvalitet, når vi arbejder for private og erhverv. Vi holder til i Dragør på Amager, men har også kunder i Kastrup og andre steder.​

​Alt fra mindre vedligehold til større udskiftninger

Facaden giver et førstehåndsindtryk, og en misligholdt facade kan give indtryk af et hus og et hjem i forfald. Dertil kommer at misligholdte facader gør murværket modtageligt over for skader såsom murbier, ødelagte fuger og afskalninger, som kan føre til større fugt- og frostskader.

​Vi reetablerer, renser og reparerer facader på huse, beboelsesejendomme og kontorer. Vi klarer alt fra mindre vedligehold til større udskiftninger af murværk og bygningsdele. Vi kan naturligvis også ordne facaden, hvis du blot ønsker en anden farve eller en helt ny nuance, samt hvis du ønsker en helt anden overflade.

​Hvad koster facaderenovering?

Vores priser på facaderenovering afhænger især af omfanget af eventuelle skader i selve murværket. I mange tilfælde er det tilstrækkeligt med en mindre omfugning. Prisen afhænger også af materialerne – f.eks. om der er tale om pudsede eller malede facader.

​​​Få et uforpligtende tilbud på facaderenovering

Kontakt os gerne for at få uddybende information og en vurdering af dit hus.

​Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvorefter vi kan lave et uforpligtende tilbud med en god pris på en facaderenovering.

​Du kan ringe til os på telefon 20 59 22 24 / 20 59 22 80, eller du kan skrive til os på e-mail firma@bhsmurer.dk, så kontakter vi dig.