Tilbygning

Tilbygning tilbydes til dit hus

Står du og ønsker en tilbygning til dit hus, kan du kontakte os hos Bhs Murer- og Entreprenør ApS. Vi er beliggende i Dragør, men befinder du dig i Kastrup, Amager eller København, kører vi også gerne dertil for at yde vores service inden for blandt andet tilbygninger.

Her i firmaet har vi mange års erfaring inden for murerarbejde og totalentreprise, og vi ved derfor, hvordan man når frem til det gode og tilfredsstillende resultat. Kommunikation er et af nøgleordene i vores arbejde, og den skal helst være let og forståelig. Derfor sørger vi for, at du kun skal holde kontakt med os under byggeprocessen, da vi sørger for kontakten til tømrer, arkitekter, ingeniører med videre.

​Hvad koster en tilbygning?

Der spiller flere ting ind, når det kommer til priser på tilbygninger. En af de afgørende faktorer er, hvor stor en tilbygning, du ønsker. Andre ting der er afgørende, er materiale, du ønsker, hvor i landet du befinder dig, og ikke mindst hvor krævende opgaven er. Vi udfører altid et professionelt stykke arbejde og forsøger at finde frem til en passende og god pris.​

​Hos os varetager vi samtlige former for tilbygningsopgaver, store som små, uanset om det er til en murermestervilla eller til et mere moderne byggeri. Skulle du have brug for hjælp til ombygning af hus, renovering af hus eller bygning af tagetage, klarer vi også denne type opgaver, uden at det kræver mere arbejde fra din side af.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ring eller skriv til os, hvis du ønsker at vide, om vi kan varetage din tilbygnings-, eller anden bygnings- eller mureropgave, og hvilken pris vi kan tilbyde dig. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud, og rådgiver dig gerne til de bedst mulige løsninger.

​Kontakt os på telefon 20 59 22 24 eller e-mail brian@bhsmurer.dk.